Alla inlägg under juni 2014

Av Mikkah Frohm - 22 juni 2014 21:02


Av Mikkah Frohm - 22 juni 2014 17:46


Idag inhandlade jag mig ett par jobb skor, nog för jag inte älskar rosa... men alltid retar det någon. Sjukt sköna är väl huvudsaken.

Kännde där på affären att ska jag verkligen köpa något åt mig? Tänkte mest på om det var något tyra behövde.
men kan inte springa runt i converse när jag jobbar, ont i fötterna nu efter dessa 8 dagar på jobbet av dem. Så kanske jag behövde dessa nya skor.

Men när man får barn.. vad jag har fått erfarenhet under detta "snart" ett år är att jag inte köper något till mig själv, visst hygienarticklar & det nödvändigaste.
men spontan shoppingen försvann & det är ju bra.

Nu kolla igenom alla kläder tyra vuxit ur då en arbetskamrat ska ha barn i oktober.
tur man har massa poj kkläder ;)

Av Mikkah Frohm - 21 juni 2014 21:00


Här inväntas filmen, mys, sängläge. Hejja

Av Mikkah Frohm - 21 juni 2014 14:06


Igår var jag ganska död & jävligt avslagen, somnade direkt jag blundade, sen vaknade av larmet imorse, vill säga att jag är utvilad idag iallafall.

Sitter på Domus & inväntar ett jobb, glömde paraplyet på jobbet så tänkte inte gå ner dit i onödan när jag bara ska va här i närheten.

skit sommar väder vill jag även säga.

.

Av Mikkah Frohm - 21 juni 2014 12:30

Av Mikkah Frohm - 20 juni 2014 14:13


Imorse för sov vi oss, vaknade av att min mor kom in & sa Hallå, så jag & Mr.F flög upp ur sängen & bara åkte till våra jobb. Snozzza är det värsta man kan göra ibland.
Tyra & Mr kom & hälsade på en stund på jobbet. Han slutade tidigt idag så han avlöste mamma. Nu blir det fortsätta dagen.

hejja

Av Mikkah Frohm - 19 juni 2014 21:15


Äntligen får jag skriva av mig lite, har inte haft mobildata på något idag nästan, förutom när jag kollade bilar på blocket på lunchen, jobbade 7-16 idag, vart middag med Mr.F, mamma & SiS kom även & käkade, gjorde 6 mattor, 2 olika rätter.
så nu räcker det några dagar.
Tyra är så himla glad i hågen, & vilka rakartyg hon börjar hitta på ;) booooos!


helvete vad skönt det var med en dusch, äntligen slappna av i soffan fast först hänga tvätt, tar denna tvätt aldrig slut? ;) haha!

Av Mikkah Frohm - 18 juni 2014 23:27


Full fart idag vill jag påstå.
Helt slut, Tyra somnade sen, blir en dusch snart & sen hopp i säng, såg att klockan var mer än jag trodde, urk. Har inte varit mycket sömn senaste veckorna, hoppas det blir mörkare inom snar framtid, men man får mycket energi av tyra som tur är, duracell kaninen ;)

Vart en sväng ut till familjen.L , presenten uppskattades, fick mumsig smörgåstårta & kaffe. Gick ner till mor där det blev middag innan vi tog bussen hem.
Då vart det lite plock & städning av toalett & tvättade en maskin kläder.
Så idag har man hunnit en hel del, & bara myst med tyra.

Nåväl.. sov gott, i Will när det blir dax.

Ovido - Quiz & Flashcards